perjantai 23. marraskuuta 2012

Ruoka - ystävä vai vihollinen?Ravitsemus puhuttaa ja herättää tunteita ja  välillä tuntuu että syöminen on entistä vaikeampaa. Erilaiset ruokatrendit ja median julkaisemat tutkimukset sekoittavat kuluttajien päät ja samalla liikalihavuus ja elintapasairaudet lisääntyvät nopealla tahdilla.  Moni meistä haluaa syödä ekologisesti ja terveellisesti, mutta mitä uskaltaa hyvällä omalla tunnolla pistää suuhunsa?
Kiinnostuin itse ravitsemuksesta toistakymmentä vuotta sitten, kun sairastuin keliakiaan ja jouduin tekemään elämäntapamuutoksen vatsavaivojen ja väsymyksen takia. Ravitsemustottumuksia ja elämäntapoja muuttamalla olen saanut energiaa ja hyvinvointia ja olen oppinut tekemään järkeviä valintoja. Olen valmistunut Trainers4You:n ravintovalmentajaksi ja -ohjaajaksi ja olen saanut hyvät työkalut käytännön ravintovalmennukseen.
Jaan blogissani ohjeita terveelliseen ruokavalion suunnitteluun, reseptejä ja tuoreita tutkimustuloksia. Käsittelen myös muita elämän osa-alueita kuten matkailua, liikuntaa ja arjen pieniä asioita.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...