tiistai 11. joulukuuta 2012

Hidastamalla Hyvinvointiin à la Citymartat
Tänä iltana ohjelmassa oli citymarttailta, jota vietettiin Pitäjänmäellä, ihanassa paikassa  nimeltä Heavenly Scent Homemade Handmade Goods and Gifts. Lassilasta oli vain n. 12 minuutin kävelymatka, ja siitä olin iloinen, koska tämän päivän ajokeli oli varsin huono.
Idyllisessä omakotitalossa sijaitsevaa puotia pitää kanadalaissyntyinen Lori, joka valmistaa kaikki korut itse, sekä hillot, chutneyt, hyytelöt, kortit, koristeet, leivonnaiset jne. Olin jo mielestäni ostanut tämän vuoden joululahjat, mutta mukaan tarttui sekä hillopurkkeja että pikkuesineitä. Paljastamatta liikaa, voin kertoa että ainakin muutama ystävä saa tänä vuonna todella hienon joulukortin.

   


Saimme maistaa Lorin piirakoita ja muita leivonnaisia, hilloja ja hyytelöitä ja sen jälkeen ohjelmassa oli perinteinen ”lahjanryöstö”.  Leikki on ehkä tuttu teille: jokainen tuo nimettömän joululahjan, joka on itselleen tarpeettomaksi jäänyt tavara. Mukaan voi laittaa lyhyen tarinan lahjasta eli mistä se on ostettu tai saatu. Sen jälkeen arvotaan lahjan noutojärjestys esim. numerolapuilla. Ensimmäinen lahjan saaja ei saa ryöstää lahjaa muilta, mutta numero 2 voi vaihtaa oman lahjansa numero 1:n lahjaan jne. Se joka noutaa lahjan viimeisenä, voi vaihtaa sen kenen tahansa lahjaan. Tänä vuonna ryöstöjä oli vähän, ja vaikutti siltä, että tavarat saivat tyytyväiset uudet omistajat. Itse sain joulukuusenkoristeet ja vein lahjaksi… - no se olkoon salaisuus!

Jos haluat käydä tutustumassa "taivaalliseen" kahvilaan & puotiin, se onnistuu vielä ensi viikonloppuna, jolloin Heavenly Scent on auki la-su klo 10-18.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...