sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Loppuvuoden rutistus

Kuntokeskuksessa pidettiin tänään tämän vuoden viimeiset ohjatut tunnit ja päätin sittenkin osallistua sekä tunnin Body Pumpiin että 1,5 h kiinteytystunnille.  Kädet saivat levätä eilen Biken aikana, joten treeni ei tuntunut ylivoimaisen rankalta. Lämmittelyosuus steppilaudalla (n. 40 min.) on kaikista haastavin, ja siinä syke nousee varsin korkealle ja olisi ollut kiva tietää energian kokonaiskulutus. Valitettavasti sykemittarini ei toimi enää eikä takuukuittia ole löytynyt. Mittari on vähän yli vuoden vanha, joten todennäköisesti takuuaika on mennyt umpeen.  Tämä on jo toinen mittari, joka lakkasi toimimasta noin vuoden käytön jälkeen.  Patterit on vaihdettu, joten laitteessa on joku muu vika.


Harjoituksen jälkeen söin proteiinipitoista rahkaa sekä hedelmiä, jotka sisältävät hiilareita. Lisäksi otin magnesiumia poretabletin muodossa. Käytän silloin tällöin magnesiumia, joka tekee hyvää lihaksille ja estää suonenvetoja ja kramppeja.  Nyt pitää vielä venytellä hyvin ja toivoa, että on huomenna hyvässä vireessä. Tilasin itselleni Kunto Plus-lehden, jossa on hyviä vinkkejä ja kirjoituksia liikunnasta, ravinnosta ja terveydestä. Tilaa tästä Kunto Plus -lehti erikoistarjouksena: 3 numeroa vain 12,90! Saat tilaajalahjaksi juoksukellon tai Craftin lämpökerraston.

Ulkona on tällä hetkellä niin liukasta, että taidan huomenna hankkia elämäni ensimmäiset liukuesteet, eli kenkiin kiinnitettävät ”nastat”. Toivottavasti niitä on vielä saatavana.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...