Suosittelen tätä kakkua joulupöytään. Olen saanut reseptin
hyvältä ystävältäni ja kokeilin sitä ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna. Suklaamoussekakku
valmistuu nopeasti ja kakusta riittää monelle.
300 taloussuklaata (60-70 % kaakaopitoisuus)
6 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset erotellaan
4 rkl hedelmäsokeria
½ dl kylmää kahvia
1 dl saksanpähkinä- tai pekaanipähkinärouhetta
300 taloussuklaata (60-70 % kaakaopitoisuus)
6 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset erotellaan
4 rkl hedelmäsokeria
½ dl kylmää kahvia
1 dl saksanpähkinä- tai pekaanipähkinärouhetta
Voitele irtopohjavuoka tai tasapohjainen kakkuvuoka. Sulata
suklaa miedolla lämmöllä kattilassa liedellä tai mikrouunin sulatusteholla ja
annan jäähtyä.

Jos kokeilet reseptiä, kerrothan mitä pidit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti