maanantai 24. joulukuuta 2012

Tammisaari ja Fiskars joulutunnelmissa


Perjantaina vierailin Tammisaaressa ja kaupungissa sai kokea joulutunnelmaa parhaimmillaan. Vanhan kaupungin kahvilan joulupuodissa kannatti taas piipahtaa. Takkatulen ääressä kahvi maistui. Kahvila aukeaa seuraavan kerran keväällä.


 

Jos vanhat valokuvat kiinnostavat, kannattaa vierailla Tammisaaressa pop up -valokuvagalleria Mariessa. Arvostettu valokuvaaja Vidar Lindqvist avasi myyntinäyttelyn lokakuun lopussa ja se on auki joka päivä jouluaattoa ja joulupäivää lukuun ottamatta joulukuun loppuun saakka. Myynnissä on sekä valokuvia, tauluja, Tammisaaren seinäkalentereita että kirjoja. Hankin kolme pientä kehystettyä mustavalkoista valokuvaa ja käytetyn kameralaukun. Osoite: Pitkäkatu 14.

Fiskarsissa vietetään Ruukin Joulua joulukuun loppuun asti. Kävin lauantaina Fiskarsin kylässä ja silloin oli vielä varsin hiljaista. Kynttilätehdas Desicon tehtaanmyymälässä on valtavasti design-kynttilöitä joka tarpeeseen ja esillä oli paljon uusia malleja. Ostin pari kierrätysmateriaalista tehtyä pöytäkynttilää luomaan joulutunnelmaa. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...