Tiesitkö että
tällä viikolla vietetään valtakunnallista Nuukuusviikkoa?
Viikon takana on kierrätysliike, joka koostuu 20 eri järjestöstä. Nuukuuden
tavoitteena on luonnonvarojen kestävä käyttö ja jätteiden synnyn ehkäisy. Torstaina 18. huhtikuuta
klo 15.30-17.30 järjestetään Helsingissä maksuton keskustelutilaisuus aiheesta Kestävä ruokakulttuuri, jossa pohditaan
mm. ruokahävikkiä. Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu 50 henkeä. Lisätiedot
löydät tästä linkistä.
Tämä
perunasalaatti sopii hyvin Nuukuusviikon ateriaksi. Voit lisätä salaattiin ylijääneet
vihannekset, tapakset ym. Dijonsinappi antaa salaatille potkua.
Perunasalaatti
dijonsinappikastikkeella
10-12
keitettyä perunaa
herneitä tai papuja (purkista tai pakastettuna)
ylijääneitä tapaksia maun mukaan kuten esim. aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, herkkusienet, artisokka, fetajuusto
tuoretta tilliä
Kastike:
herneitä tai papuja (purkista tai pakastettuna)
ylijääneitä tapaksia maun mukaan kuten esim. aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, herkkusienet, artisokka, fetajuusto
tuoretta tilliä
Kastike:
1 rkl dijonsinappia
1/2 dl rypsy- tai oliiviöljyä
(vähän sitruunamehua)
Sekoita ainekset keskenään. Mausta tarpeen mukaan.
1/2 dl rypsy- tai oliiviöljyä
(vähän sitruunamehua)
Sekoita ainekset keskenään. Mausta tarpeen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti