Valokuvanäyttelyn
avajaisissa oli aivan mielettömän hyvät tarjoilut. Tarjolla oli luontoteemaan
sopivat ruisnapit, joissa oli kylmäsavulohi- ja kylmäsavuhärkätäytettä. Lisäksi
tarjottiin kahvia ja luomumehua sekä Petris Choclate Roomin ja Leonidaksen suklaakonvehteja.
Oli pakko tiedustella
reseptejä, ja tässä on kylmäsavuhärkätäytteen ohje:
( n. 25-30 kpl)
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 pieni punasipuli
1 - 2 rkl ruohosipulia
n. 100-120 g kylmäsavuhärän lihaa
mustapippuria maun mukaan
koristeeksi ruohosipulia ja karpaloita
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja asettele ruisnappien päälle. Koristele ja tarjoile. Vieraat kiittelevät!
![]() |
Karpalot kruunaavat tämän herkun. |
![]() |
Pöytä on katettuna. |
![]() |
Ihanan herkulliset suklaakonvehdit. |
![]() |
Kalan ystävän herkku... |
![]() |
...ja meille gluteenittoman ruokavalion noudattaville. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti