keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ruisnappi-cocktailpalat



Valokuvanäyttelyn avajaisissa oli aivan mielettömän hyvät tarjoilut. Tarjolla oli luontoteemaan sopivat ruisnapit, joissa oli kylmäsavulohi- ja kylmäsavuhärkätäytettä. Lisäksi tarjottiin kahvia ja luomumehua sekä Petris Choclate Roomin ja Leonidaksen suklaakonvehteja.
Oli pakko tiedustella reseptejä, ja tässä on kylmäsavuhärkätäytteen ohje: 

Ruisnappi-cocktailpalat kylmäsavuhärkätäytteellä
( n. 25-30 kpl)

200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 pieni punasipuli
1 - 2 rkl ruohosipulia
n. 100-120 g kylmäsavuhärän lihaa
mustapippuria maun mukaan

koristeeksi ruohosipulia ja karpaloita


Sekoita kaikki ainekset keskenään ja asettele ruisnappien päälle. Koristele ja tarjoile. Vieraat kiittelevät!
Karpalot kruunaavat tämän herkun.

Pöytä on katettuna.

Ihanan herkulliset suklaakonvehdit.

Kalan ystävän herkku...

...ja meille gluteenittoman ruokavalion noudattaville.
 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...