maanantai 20. toukokuuta 2013

Kamerani rakastaa HankoaViime viikonloppuna oli valokuvauskurssin viimeinen moduuli ja pääsimme taas nauttimaan Hangon hienoista maisemista.  Tällä kertaa aiheina olivat mm. kukat ja juuri sopivasti meitä varten käynnistyi Hangon Puutarhaviikko. Kukkaveistospuiston kukat ikuistettiin monesta eri suunnasta ja koulun pihalle järjestetyt Lähituotemarkkinat tarjosivat lähiruokaa, käsitöitä ja kirpputoritavaraa. 

Polvillani kukkaloiston edessä.
Kuvan otti kurssikaverini Thomas, jolla on tosi siisti
valokuvablogi, tässä linkki.

Lopputulos

Makrokuvausta

Kukkaveistospuiston hauska teos.
Ahkerat opiskelutoverini kävivät kuvaamassa luontoa ja auringonlaskua, mutta itse keskityin tällä kertaa urbaaniin elämään. Asuin tällä kertaa Villa Maijassa, jonka etuja ovat sijainti ja tunnelma. Päätösillallinen nautittiin HSF:ssa, jonka funkkistyylinen rakennus sijaitsee aivan meren rannalla. Hangossa oli vielä hiljaista, mutta kohta kaupunki taas vilisee turisteja ja veneilijöitä. 

Kohta Hangon kadut täyttyvät matkailijoista.

Rauhallinen hetki Casinon edessä.
Viikonlopun aikana suunnittelimme kurssin näyttelyä, joka on esillä Hangon kirjastossa 2.-12. elokuuta. Voin luvata, että näyttely tulee olemaan mielenkiintoinen ja korkeatasoinen, enkä puhu omista kuvistani, vaan kurssikavereiden teoksista. Mukana on ylväitä maisemia, tunnettuja kaupunkiteemoja, hienoja potretteja ja herkkiä makrokuvia.  Vuoden kestävän kurssin aikana saimme tutustua Hankoon kaikkina vuodenaikoina, kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä ja näyttelyssä on kuvia kaikista moduuleista. Talvi ja kevät olivat omia suosikkejani ja parhaat kuvani syntyivät silloin. Kurssin lopussa kehuimme toinen toisiamme vuoron perään ja olimme sitä mieltä, että olemme kaikki kehittyneet kuvaajina. Hanko on vienyt kurssiosallistujien sydämet ja tulemme varmasti keksimään syitä palata kaupunkiin mahdollisimman pian.

Riilahden taistelun 300-vuotisjuhla järjestetään ensi vuonna,
mutta jo eilen Hangossa oli 1700-luvun sotilaiden esitys
Regattarannalla.
 
 

Venäläiset joukot marssivat.

Ruotsalaista sotilasmuotia 1700-luvulta.

Tuntematon sotilas.

Ei herkkäkorvaisille.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...