maanantai 13. toukokuuta 2013

Keväinen ananas-aprikoosipiirakka



Tämä on raikas piirakka kevään kahvipöytään tai illanistujaisiin.
Pohja:
125 g laktoositonta voita
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl kylmää vettä
Nypi rasva ja jauhot ja lisää joukkoon kylmä vesi.  Vaivaa taikina tasaiseksi massaksi ja painele ohueksi voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.  Voit käyttää irtopohjavuokaa, jonka pohjan ja reunuksen väliin laitetaan leivinpaperia.
Täyte:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 purkki ananasmurskaa
1 purkki aprikoosisosetta (vauvanruoka)
1/2 -3/4 dl Stevia-sokeria
2 tl vaniljasokeria
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä pohjalle ja paista piirakka 175 asteen lämmössä noin 30 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...