Tämä on raikas piirakka kevään kahvipöytään tai
illanistujaisiin.
Pohja:
125 g laktoositonta voita
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl kylmää vettä
125 g laktoositonta voita
3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl kylmää vettä
Nypi rasva ja jauhot ja lisää joukkoon kylmä vesi. Vaivaa taikina tasaiseksi massaksi ja painele
ohueksi voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Voit käyttää irtopohjavuokaa, jonka pohjan ja
reunuksen väliin laitetaan leivinpaperia.
Täyte:
2 dl turkkilaista jogurttia
1 purkki ananasmurskaa
1 purkki aprikoosisosetta (vauvanruoka)
1/2 -3/4 dl Stevia-sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl turkkilaista jogurttia
1 purkki ananasmurskaa
1 purkki aprikoosisosetta (vauvanruoka)
1/2 -3/4 dl Stevia-sokeria
2 tl vaniljasokeria
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä pohjalle ja
paista piirakka 175 asteen lämmössä noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti