Eilen vietimme Citymarttojen kevätpäättäjäisiä perinteikkäässä
ravintola Lyonissa. Pieni ranskalaistyylinen ravintola
on toiminut jo 40 vuotta, mutta tämä oli ensimmäinen käyntini. Tarjolla oli
Menu Surprise, joka koostui parsakeitosta, paahdetusta ankanrinnasta ja
raparperista kolmella tavalla. Keitto oli suosikkini, pehmeän makuinen annos,
jossa mausteet olivat kohdallaan. Erikoisruokavaliot (gluteeniton ja maidoton) huomioitiin hyvin ja palvelu oli muutenkin sujuvaa.
Citymarttojen kotisivut julkaistaan jossakin vaiheessa ja niissä kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Syksyllä järjestetään mm. odotettu makkarakurssi. Itseäni kiinnostavat enemmän joulumyyjäiset ja matkailuteemat.
Citymarttojen kotisivut julkaistaan jossakin vaiheessa ja niissä kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Syksyllä järjestetään mm. odotettu makkarakurssi. Itseäni kiinnostavat enemmän joulumyyjäiset ja matkailuteemat.
![]() |
Raparperista tehty juustokakku, jäätelö ja vaahto. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti