Uudet perunat ja sillit ovat oiva pari ja kuuluvat
Juhannuksen ja keskikesän ruokapöytään.
Voit valmistaa nyytit grillissä tai uunissa.
1 annos
2 dl keitettyä perunaa pieninä kuutioina
50 g matjessilliä (liota silli kylmässä vedessä, jos se on liian suolaista)
1 rkl tillisilppua
(1 rkl ruokosipulia, jos pidät sipulista)
1/2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 dl luonnonjogurttia tai ruokakermaa
2 tl sinappia
mustapippuria
2 dl keitettyä perunaa pieninä kuutioina
50 g matjessilliä (liota silli kylmässä vedessä, jos se on liian suolaista)
1 rkl tillisilppua
(1 rkl ruokosipulia, jos pidät sipulista)
1/2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 dl luonnonjogurttia tai ruokakermaa
2 tl sinappia
mustapippuria
Pane folioarkille peruna, silli, hienonnettu kananmuna,
tillisilppu ja sipuli. Sekoita jogurtin tai kerman joukkoon sinappi ja
pippuri. Kaada sinappikerma päälle.
Sulje folionyytit ja kypsennä 225-asteisessa uunissa tai grillissä 10-15
minuuttia. Avaa nyytit varovaisesti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti