torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesäiset silli-perunanyytit



Uudet perunat ja sillit ovat oiva pari ja kuuluvat Juhannuksen ja keskikesän ruokapöytään. Voit valmistaa nyytit grillissä tai uunissa.

1 annos
2 dl keitettyä perunaa pieninä kuutioina
50 g matjessilliä (liota silli kylmässä vedessä, jos se on liian suolaista)
1 rkl tillisilppua
(1 rkl ruokosipulia, jos pidät sipulista)
1/2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1/2 dl luonnonjogurttia tai ruokakermaa
2 tl sinappia
mustapippuria



Pane folioarkille peruna, silli, hienonnettu kananmuna, tillisilppu ja sipuli. Sekoita jogurtin tai kerman joukkoon sinappi ja pippuri.  Kaada sinappikerma päälle. Sulje folionyytit ja kypsennä 225-asteisessa uunissa tai grillissä 10-15 minuuttia.  Avaa nyytit varovaisesti. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...