maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viiriäisen munat



Viiriäisen munat ovat minulle uusi tuttavuus, en muista syöneeni niitä missään muodossa. Munat ovat kauniita: ruskeita, vihreitä, sinisiä ja tosi pieniä.Ravintosisällöltään ne ovat jopa kananmunaa rikkaampia, esimerkiksi rautaa ja B-vitamiinia on moninkertainen määrä. Viiriäisen munia voi käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa kananmunan tavoin. (Lähde: Kultamuna). Tästä linkistä löydät reseptejä, joissa on käytetty viiriäisen munia, kuten tämä Kalaisa alkupala, joka löytyy blogista Jokkerin ruokatorvi

Kalaisa alkupala
Paistettu kampasimpukka parmesaanilastulla, mummonkurkkuja, graavattua siikaa, siianmädillä ryyditettyä creme fraichea ja keitetty viiriäisen muna.



 



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...