keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ystäväni MaikkiSanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä, ja nyt minullakin on oma bestis eli Maikki. Maikki muutti viime syksynä emäntänsä kanssa naapuritaloon ja olemme siis ”viikonloppu- & vapaa-ajan” naapureita.  Jo ensimmäisellä tapaamisella sain Maikilta pusun ja siitä asti olemme olleet ystäviä. Koira näyttää vilpittömän iloiselta joka kerta kun tapaamme huolimatta siitä, onko edellisestä kerrasta kulunut 20 minuuttia tai viikko. Maikki on rodultaan norwichinterrieri, joka on brittiläinen terrierirotu, ja ehkä hänestä löytyy vähän brittiläisyyttä: hän on hyvin kohtelias ja huomaavainen koira ja energiaa riittää.

Maikki on ollut mukana kirpputorilla, jossa hän toimi PR-vastaavana ja sisäänheittäjänä, erilaisissa tapahtumissa ja markkinoilla, ravintoloiden ja kahviloiden terasseilla ja hän on kuulemma käynyt myös emäntänsä kanssa kampaajalla.  Maikki rakastaa autoretkiä, koska silloin käydään yleensä jännittävissä paikoissa, joissa saattaa olla muitakin koiria. Koiraystäviä Maikilla on paljon mm. Lumi ja Sune ja monia muita. Kissat, pikkulinnut ja sorsat saavat olla Maikilta rauhassa, mutta nuoremmille uroskoirille Maikki näyttää kaapin paikan.

Maikilla ei ole vielä omaa blogia, mutta on harkinnassa. Luen toista koirablogia, jossa seurataan Elvis-koiran elämää ja seikkailuja.  Kirjoitus Elvisen ”koiranäytelmästä” on hervoton, tässä linkki.

Maikki hoiti kirpputorin PR-vastaavan
tehtävän kiitettävästi.


3-vuotissynttäreitä vietettiin kesäkuussa oikein
kakkukahvin kera. Lahjat olivat herkullisia.


Terassilla jäätelö maistuu myö Maikille.

3 kommenttia:

Hugo ja Vito kirjoitti...

Kiitos Maikki, että kerrot niin positiiviseen sävyyn bolgistani!

Hugo ja Vito kirjoitti...

Siis blogistani, tai plokistani, koirakielellä!

Food and feeling kirjoitti...

Ole hyvä Elvis, juttujasi on kiva lukea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...