Reilun viikon
päästä eli 28.-29. syyskuuta on taas ruokamarkkinoiden ruuhkaviikonloppu.
Silloin vietetään myös Mikkelinpäivää, joka juhlistaa sadonkorjuun päätöstä, ja
mm. Slow Food osastot järjestävät omia markkinoita, joissa myydään
paikallisesti tuotettua ruokaa. Itse suuntaan tällä kertaa Mangsin tilalle
Inkoon Päivölään, jossa järjestetään neljännet Kohdataan maalla –ruokamarkkinat. Olen vieraillut markkinoilla pari
kertaa aikaisemmin, ja niissä on ollut hyvä tunnelma, kotieläimiä, musiikkia ja
mukavaa yhdessäoloa.Täältä voi ostaa puhdasta ruokaa suoraan tuottajilta, ilman välikäsiä ja tarjolla on mm. perunaa, vihanneksia, yrttejä, kananmunia, lihaa, herkkuja, leipää, hilloja ja mehuja. Sisäänpääsy on vapaa, mutta käteistä kannatta varata mukaan ostoksia varten. Markkinat ovat avoinna la-su klo 10-16.
Osoite
Osoite
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti