tiistai 10. syyskuuta 2013

Nauriscarpaccio



Syksyn ensimmäisen Citymartta-tapaamisen teemana oli monelle uusi tuttavuus eli nauris ja tässä raikas nauriscarpaccioresepti:

4 annosta

2 valkoista kevätnaurista
2 rkl sitruunaöljyä
1 tl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu kuori
ripaus suolaa
ripaus maustepippuria
ripaus sokeria
2 rkl silputtua lehtipersiljaa
Kuori nauriit ja leikkaa ne vihannesleikkurilla, juustohöylällä tai raastimen viipalointiterällä paperinohuiksi viipaleiksi. Sekoita muut ainekset ja kaada naurisviipaleet liemeen. Nostele viipaleita, jotta ne maustuvat. Lado viipaleet tarjoiluvadille kauniiksi asetelmaksi ja pirskota päälle maustelientä.




Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...