Syksyn
ensimmäisen Citymartta-tapaamisen teemana oli monelle uusi tuttavuus eli nauris ja tässä raikas
nauriscarpaccioresepti:
4 annosta
2 valkoista
kevätnaurista
2 rkl sitruunaöljyä
1 tl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu kuori
ripaus suolaa
ripaus maustepippuria
ripaus sokeria
2 rkl silputtua lehtipersiljaa
Kuori nauriit ja leikkaa
ne vihannesleikkurilla, juustohöylällä tai raastimen viipalointiterällä
paperinohuiksi viipaleiksi. Sekoita muut ainekset ja kaada naurisviipaleet
liemeen. Nostele viipaleita, jotta ne maustuvat. Lado viipaleet tarjoiluvadille
kauniiksi asetelmaksi ja pirskota päälle maustelientä.2 rkl sitruunaöljyä
1 tl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu kuori
ripaus suolaa
ripaus maustepippuria
ripaus sokeria
2 rkl silputtua lehtipersiljaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti