Viime viikolla ilmestyi erilainen keittokirja Hyvällä
omallatunnolla (R) – opas rentoon, monipuoliseen ruoanlaittoon. Kyse on NutriCoach
-ravintovalmennusketjun ja Eder Rodriguezin yhteistyössä syntyneestä reseptikirjasta,
jossa ei käytetä valkoista sokeria, vehnää tai muita valkoisia jauhoja. Sokeri korvataan luonnollisilla vaihtoehdoilla
kuten kookospalmusokerilla ja hunajalla ja vehnän tilalle on esimerkiksi tattari
ja hirssi.
Julkistamistilaisuudessa Top Chefista tuttu Eder kertoi
kiinnostuksestaan puhdasta ja terveellistä ruokaa kohtaan. - Voisimme
halutessamme syödä niin paljon paremmin, tarvitsemme vain hyviä raaka-aineita
ja uusia ideoita, Eder totesi. Ruoanlaiton ei tarvitse olla aikaa vievää eikä siinä
tarvitse käyttää eksoottisia raaka-aineita. Vinkkejä saa tästä kirjasta todella
paljon. Opas soveltuu niin ruoka-allergisille, erikoisruokavaliota
noudattaville, painonpudottajille kuin terveellisestä ruoanvalmistuksesta
kiinnostuneille. Kirjasta löytyy
reseptejä aamiaista, pääruokaa, välipalaa ja jälkiruokaa varten ja kirjassa on
yli 600 kuvaa. Se on erinomainen opas
aloitteleville kotikokeille ja tarjoaa uusia vaihtoehtoja ruoanlaittoa jo
pitkään harrastaneille ja on myös hyvä lahjaidea. Olen löytänyt kirjasta vinkkejä smoothien tekoon,
vaikka pidän itseäni varsinaisena smoothievelhona. Kirjan julkistamistilaisuudessa saimme myös maistaa kirjan herkullisia annoksia, jotka kaikki olivat gluteenittomia. Kirjan saa nettikaupasta ja NutriCoach-valmentajien kautta, esim. tästä.
![]() |
Eder Rodriguez esittelee ylpeänä ensimmäistä keittokirjaansa. |
![]() |
Katkarapu-avokadosalaatti jogurtti-hapankerma- kastikkeella. |
![]() |
Meksikolainen lihatostada - Ederin meksikolainen tausta näkyy resepteissä. |
![]() |
Suklaakakku, jota voi syödä Hyvällä omallatunnolla. Ei sisällä sokeria ja vain 136 kcal/annos. |
![]() |
Täyteläinen suklaamousse kruunasi aterian. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti