lauantai 23. marraskuuta 2013

1-vuotispäivä bloggaajana


Tänään vietän bloggarisynttäreitä, eli tasan vuosi sitten 23. marraskuuta 2012 julkaisin syvän harkinnan jälkeen ensimmäisen blogikirjoitukseni. Kirjoituksia on vuodessa syntynyt yli 220 ja valokuvia useita satoja. Aloitin bloggaamisen osittain valokuvien takia , koska halusin jakaa kuvat muiden kanssa ja saada motivaatioita arjen dokumentointiin. En ole katunut tätä päätöstä.

Lukijoita on tullut koko ajan lisää ja esimerkiksi viime viikolla blogissani kävi vierailijoita näistä maista: Venäjä, Ruotsi, Sveitsi, Espanja, Britannia, Marokko, Vietnam, Saksa, Yhdysvallat ja Venezuela. Luultavasti Google tai joku muu hakukone on tuonut heidät tänne. Aluksi piti tutustua sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan ja selvittää, miten houkutella lukijoita omalle blogille. Olen liittynyt seuraaviin listoihin: Blogilista, Blogivirta, Bloglovin. ja Etsi Resepti.
Bloggaaminen on antoisasaa, vaikka se viekin paljon aikaa. Olen päättänyt jatkaa omalla tyylilläni ja omilla ehdoillani, niin kauan kuin se tuntuu hauskalta.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...