tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulun hyvän mielen lahjatJoulu lähestyy ja tulevina viikkoina mietitään kuumeisesti joululahjoja.  Joulumyyjäiset on oiva paikka hankkia jouluherkkuja ja käsintehtyjä koristeita ja lahjoja. Usein marttojen, seurakuntien ja muiden yhdistysten myyjäisten tuotto menee hyvään kohteeseen.  Minulla on tiedossa perinteiset Itsenäisyyspäivän myyjäiset, jotka olen perinyt äidiltäni. Tänä vuonna on tarkoitus tehdä joulusinappia ja marsipaanikoristeita.

Toinen hyvä lahjavinkki on eettiset lahjat, joita löytyy suuri valikoima. Kepa on tehnyt listan, jossa on sekä Kepan jäsenjärjestöjä että eettisiä lahjoja tarjoavia yrityksiä.  Eettisten lahjojen myyntipisteitä löytyy myös kaupoista. Päivystän ensi viikolla yhden aamupäivän  PlanShopin pop up kaupassa Helsingin Lönnrotinkadulla.


Pienyrittäjien lahjakortit ovat myös toivottuja lahjoja. Ostamalla lahjakortin pienyrittäjältä, ilahdutat lahjan saajan lisäksi myös yrittäjää.  Lahjakortteja löytyy monenlaisiin palveluihin, kuten hierontaan, kampaajalle, jalka- ja kasvohoitoon sekä terveyttä ja hyvinvointia edistäviin liikunta- ja ravintovalmennuspalveluihin. Ostin itselleni hierontalahjakortin, jonka olen jo käyttänyt. Myös kasvohoito on ostettu ja käytetty ja listalla on vielä jalkahoito ja ehkä joku muu rentouttava hoito tekisi vielä hyvää ennen joulua.  


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...