torstai 7. marraskuuta 2013

Suomen ensimmäinen HOT -salaattibaari avattiin
Suomen ensimmäinen Hyvällä omallatunnolla –salaattibaari avautui toissapäivänä Armas Pikaruokalassa Kluuvin kauppakeskuksessa Helsingissä. Salaattibaarin HOT -annokset pohjautuvat NutriCoach -ravinto-oppaaseen Hyvällä omallatunnolla, jonka reseptit ovat Top Chef –kokin Eder Rodriguezin käsialaa. HOT –salaattibaarin annoksissa ei käytetä vehnää, valkoista sokeria eikä valkoisia jauhoja ja lisäksi salaattiannokset sopivat useampaan erikoisruokavalioon. Annoksissa suositaan lähiruokaa ja avajaistilaisuudessa tarjolla oli todella herkullisia aitoja makuja. Salaatteja voi nauttia paikan päällä tai ostaa mukaan.

Uutuutena on OBH Nordican laitteilla varustettu opetuskeittiö, jossa Armas-perheen keittiömestari ja yrittäjä Heikki Ahopelto valmisti illan aikana maistelumenun sous vide kypsennysmenetelmällä. Keittiössä järjestetään loppuvuoden aikana NutriCoach -ketjun HOT-kokkauskursseja lapsille ja lapsimielisille aikuisille. Kursseilla valmistetaan terveellisistä aineksista ja useimpiin erikoisruokavalioihin soveltuvia joulun herkkuja.

Armas Pikaruokala toimii keskellä Helsingin keskustaa eli Kluuvin kauppakeskuksessa entisissä Eat & Joyn tiloissa. Elintarvikkeita on myynnissä tässä vaiheessa valikoitu määrä ja täältä voi hankkia mm. Kultasuklaan, Sun Speltin, Armasperheen ja Kalaherkut Nygrenin sekä Tampereen Paahtimon kahveja. Eat & Joy Maatilatori oli hyvin varustettu kauppa, mutta valitettavasti loistava sijaintikaan ei houkutellut tarpeeksi asiakkaita. Toivotaan, että asiakkaat ottavat hyvin vastaan tämän uuden lounasravintolan, joka vaalii kotimaista ja terveellistä perusruokaa. Heikki Ahopelto on tuttu Heikin Lähiruoka TV-ohjelmasta, joka pyörähtää taas käyntiin 8. marraskuuta. Armas-perhe on vahvasti sitä mieltä että ”Maaseudun voi tuoda”, ja nyt se täällä Helsingin Alexilla, pääkaupunkilaisten ulottuvilla.

Suoraan Aleksilta rullaportaat alas ja täältä löytyy
Maaseutu.
Heikki Ahopelto oikealla yhdessä
pirkanmaalaisten soittajien kanssa.
Salaattibaarin antimia.
Vuohenjuusto ja punajuuri, lyömätön yhdistelmä.
Maitobaarissa myynnissä mm. suklaaherkkuja ja
smoothie-annoksia.
Wanha kunnon ruisleipä.

Juuston päällä porkkanaraastetta, jossa mausteena mm.
kanelia ja tähtianista.

Pehmeä herkkusienikeitto maitovaahdolla.

Heikki Ahopelto kypsentää kalaa sous vide-menetelmällä.

Aterian kruunaa puolukka-mustikka smoothie,
jossa luonnonjogurttia ja hunajaa.
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...