torstai 30. tammikuuta 2014

Keramiikkaraastin ei naarmuta käsiä



Ostin Matkamessuilta maailman parhaaksi raastimeksi mainostetun keramiikkakulhon. Tuote valmistetaan Porvoossa ja se on sekä kaunis että käytännöllinen. Tuotteesta kerrotaan, että se raastaa raaka-aineet hienommaksi, kun mikään muu raastin tai puristin. Lisäksi raaka-aineiden aromin pitäisi säilyä paremmin.  Tällä raastimella ei saa haavoja käsiin ja pesu on helppoa juoksevan veden alla ja se on kyllä totta.  Silikoniharjalla tai puisella voiveitsellä tms. voi kerätä lautasella olevat raaka-aineet kokoon. Raastinta voi käyttää myös juustolautasena esimerkiksi parmesaanijuustolle.  Jokainen ruokailija voi raastaa juuston omalle aterialleen. Olen viime päivinä käyttänyt raastinta inkiväärin raastamiseen. Inkivääriä käytän flunssalääkkeenä, lämmin vesi, inkivääri, tee ja hunaja on mainio cocktail, joka auttaa kun ääni on maassa.

Värivaihtoehtoja löytyy.
Messuilla demo: kulholla raastetaan 
 pähkinät, juustot, suklaat, vihannekset...
Oma koboltinsininen kulhoni.
Tämän viikon drinkki: teetä, inkivääriä ja hunajaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...