Ostin Matkamessuilta maailman parhaaksi raastimeksi
mainostetun keramiikkakulhon. Tuote valmistetaan Porvoossa ja se on sekä
kaunis että käytännöllinen. Tuotteesta kerrotaan, että se raastaa raaka-aineet
hienommaksi, kun mikään muu raastin tai puristin. Lisäksi raaka-aineiden aromin
pitäisi säilyä paremmin. Tällä
raastimella ei saa haavoja käsiin ja pesu on helppoa juoksevan veden alla ja se
on kyllä totta. Silikoniharjalla tai
puisella voiveitsellä tms. voi kerätä lautasella olevat raaka-aineet kokoon.
Raastinta voi käyttää myös juustolautasena esimerkiksi
parmesaanijuustolle. Jokainen
ruokailija voi raastaa juuston omalle aterialleen. Olen viime päivinä
käyttänyt raastinta inkiväärin raastamiseen. Inkivääriä käytän
flunssalääkkeenä, lämmin vesi, inkivääri, tee ja hunaja on mainio cocktail,
joka auttaa kun ääni on maassa.
 |
Värivaihtoehtoja löytyy. |
 |
Messuilla demo: kulholla raastetaan
pähkinät, juustot, suklaat, vihannekset... |
 |
Oma koboltinsininen kulhoni. |
 |
Tämän viikon drinkki: teetä, inkivääriä ja hunajaa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti