Tämä on helppo vuoka, joka sopii esimerkiksi broilerin
lisukkeeksi.
1 iso bataatti
1/2 dl ruokaöljyä esim. rypsi-, seesami- tai oliiviöljyä
3 rkl agaavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
3 tl muskottipähkinää
pippuria
suolaa maun mukaan
1/2 dl ruokaöljyä esim. rypsi-, seesami- tai oliiviöljyä
3 rkl agaavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
3 tl muskottipähkinää
pippuria
suolaa maun mukaan
Sekoita ruokaöljy, siirappi ja mausteet keskenään kulhossa. Pese
bataatti juuresharjalla ja leikkaa se n. 1/2-1 cm viipaleisiin ja lisää kulhoon
ja sekoita kunnolla. Lado bataattiviipaleet
voideltuun uunivuokaan, kaada loput
öljy-mausteseoksesta päälle ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia. Sekoittele
bataatteja välillä.
2 kommenttia:
Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan sun blogia ja oon nyt lukenu näitä sun postauksia tosi paljon. Mun mielestä sulla on tosi hyviä ruokia. Oon kokeillu niistä paria (vaikkei aina reseptiä ookkaan) ja ne on ollu ihan NAM! Huomasin et Hikikinkulla on käynnissä kisa, missä pitää keksiä kesäinen herkku, joka sopii meille linjoistamme huolehtiville ;) Haluisin tosi paljon nähdä (ja maistaa:D ) millaisen herkun sä tekisit!
Aurinkoista kesää:)
PS. Toivottavasti postaat näitä reseptejä jatkossakin.
Hei Minna,
Kiitos palautteesta, on tosi hienoa kuulla, että resepteistä on ollut iloa. Niitä on tulossa lisää, minulla on pitkä lista odottamassa julkaisua. Tuo kisa vaikuttaa mielenkiintoiselta, minulla on jo pari ideaa...
Mukavaa kesää toivottaen,
Mona
Lähetä kommentti