tiistai 18. helmikuuta 2014

Hunajainen bataattivuoka



Tämä on helppo vuoka, joka sopii esimerkiksi broilerin lisukkeeksi.

1 iso bataatti
1/2 dl ruokaöljyä esim. rypsi-, seesami- tai oliiviöljyä
3 rkl agaavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
3 tl muskottipähkinää
pippuria
suolaa maun mukaan

Sekoita ruokaöljy, siirappi ja mausteet keskenään kulhossa. Pese bataatti juuresharjalla ja leikkaa se n. 1/2-1 cm viipaleisiin ja lisää kulhoon ja sekoita kunnolla. Lado bataattiviipaleet voideltuun uunivuokaan, kaada loput öljy-mausteseoksesta päälle ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia. Sekoittele bataatteja välillä.


2 kommenttia:

Minna L kirjoitti...

Aloin vähän aikaa sitten seuraamaan sun blogia ja oon nyt lukenu näitä sun postauksia tosi paljon. Mun mielestä sulla on tosi hyviä ruokia. Oon kokeillu niistä paria (vaikkei aina reseptiä ookkaan) ja ne on ollu ihan NAM! Huomasin et Hikikinkulla on käynnissä kisa, missä pitää keksiä kesäinen herkku, joka sopii meille linjoistamme huolehtiville ;) Haluisin tosi paljon nähdä (ja maistaa:D ) millaisen herkun sä tekisit!

Aurinkoista kesää:)

PS. Toivottavasti postaat näitä reseptejä jatkossakin.

Food and feeling kirjoitti...

Hei Minna,
Kiitos palautteesta, on tosi hienoa kuulla, että resepteistä on ollut iloa. Niitä on tulossa lisää, minulla on pitkä lista odottamassa julkaisua. Tuo kisa vaikuttaa mielenkiintoiselta, minulla on jo pari ideaa...
Mukavaa kesää toivottaen,
Mona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...