tiistai 11. helmikuuta 2014

Kodin laiminlyönnit -haaste otettu vastaanSain eilen kivan haasteen bloggaajaystävältäni, jonka kirjoituksia voi lukea mm. blogista Kotona Hangossa.
Haaste on kaksiosainen ja ensimmäisenä pitää paljastaa Huushollini laiminlyönnit.
Niitä löytyy paljon. En halua kutsua niitä laiminlyönneiksi vaan käytän mieluummin nimitystä ”Keskeneräiset projektit”. 

1. Vaate- ym. komerot. Kun kaapit ja laatikot eivät riitä varastoimiseen, työnnän kaikki ylimääräiset tavarat komeroihin. Poissa silmistä, poissa mielestä. 

2. Maustehylly. Mausteiden inventaario olisi paikallaan ainakin pari kertaa vuodessa. Ostan turhan paljon mausteita ”varmuuden vuoksi”, vaikka niitä löytyy jo kotoa.

3. Paperipinot. En ymmärrä miksi kotiin kerääntyy niin paljon paperia, vaikka olen lopettanut melkein kaikki lehtitilaukset. Viime vuoden liput ja laput on taas toimitettu kirjanpitäjälle ja olen vannonut, että tänä vuonna järjestys pysyy. Kaikki turhat paperit viedään heti paperinkeräykseen. 

Yritän vähitellen päästä eroon turhasta tavarasta muun muassa kirpputoreilla ja Tori.fi:n kautta. Osallistuminen viime vuoden Siivouspäivään (peräti kaksi kertaa!) toi myös helpotusta tilanteeseen. Olen vienyt myös tavaroita keräyslaatikoihin ja kotona odottaa iso kassillinen vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita kuljetusta löytöeläinkotiin. Samalla olen välttänyt uusien tavaroiden hankkimista. 

Sitten siirryn haasteeseen numero kaksi.
1. Lempiväri sisustuksessa.
Pidän väreistä ja minusta puun eri sävyt ovat kauniita. Minulla on erilaisia itämaisen tyylin huonekaluja mm. Kiinasta ja Indonesiasta, joissa on käytetty esimerkiksi pähkinäpuuta. Keltaisen eri sävyt sopivat hyvin yhteen tumman puun kanssa. 
 
Vesiruukusta tehty lamppu.
Seinän väri on lämmin keltainen,
 tuputusmenetelmällä maalattu.

2. Design-esine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille.
En voi kuvitella asuvani kodissa, jossa on valkoinen nahkainen sohvaryhmä, vaikka se tuntuu olevan sisustuslehtien ja -ohjelmien vakioelementti. Viittaan edelliseen kysymykseen, eli pidän väreistä ja valkoinen on liian steriili omaan makuuni. 

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.
Solsidanin (Onnea onkimassa) kaikki näyttelijät.  Samat näyttelijät ovat myös mukana menestyskomediassa Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Voin suositella elokuvaa lämpimästi. 

4. Suosikki leivonnassa
Laiskana leipurina suosin helppoja ja nopeita leivonnaisia, kuten suosittua siemennäkkäriä. 

5. Blogisuosikit, joille pistän haasteen eteenpäin.

Kaikki kiinnostuneet voivat ottaa haasteen vastaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...