Löysin tämän reseptin kaurahiutalepaketin
kyljestä ja päätin kokeilla. Kauracruncy toimii omatekoisena myslinä tai välipalana
tai jopa jälkiruokana jogurtin, rahkan ja/tai marjojen ja hedelmien kanssa.
2-4 annosta
10 g margariinia tai voita (käytin sydänmerkittyä
ruokaöljyä)
1/2 dl (50 g) hunajaa (käytin agaavesiirappia)
2 dl Myllyn Paras Pikakauta + Kuitu hiutaleita
1 tl kanelia
Sulata rasva ja hunaja paistinpannulla liedellä. Lisää pannulle hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedohkolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 5 min. Anna jäähtyä.
1/2 dl (50 g) hunajaa (käytin agaavesiirappia)
2 dl Myllyn Paras Pikakauta + Kuitu hiutaleita
1 tl kanelia
Sulata rasva ja hunaja paistinpannulla liedellä. Lisää pannulle hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedohkolla lämmöllä koko ajan sekoittaen n. 5 min. Anna jäähtyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti