Vierailin viime sunnuntaina taas Fiskarsin Ruukissa ja tällä
kertaa Maalismarkkinat kutsuivat hyvän ruoan pariin. Viime viikonloppuna sää ei
suosinut, mutta suurin osa tapahtumasta oli onneksi sisätiloissa kuten Vanhassa
Viljamakasiinissa ja Seuraintalo Lukaalissa. Kävin myös tutustumassa Rekolan
Panimoon, joka on muuttanut Mäntsälästä Fiskarsin vanhaan veitsitehtaaseen. Rekolan Panimo on toistaiseksi yhden miehen
pienpanimo, joka viime vuonna valmisti 45 000 litraa olutta.
Painimoyrittäjä Jari Leinonen kertoi oluen valmistuksesta ja
kehityssuunnitelmista. Panimon yhteydessä on pieni puoti, jossa myydään olutta
ja paikallisia elintarvikkeita kuten makkaraa. Kysyin myös siiderin mahdollisesta
valmistuksesta, ja asiaa harkitaan.
![]() |
Slow Food Västnyland järjesti markkinat Makasiinissa. |
![]() |
Sorsia saattaa tepastella tiellä. |
![]() |
Rekolan Panimo uudet tilat. |
![]() |
Tästä oluenvalmistus alkaa. |
![]() |
Secret Garden on muuttanut Billnäsista Fiskarsiin,. |
![]() |
Uusista valoitista tiloista löytyy paljon sisustusideoita.... |
![]() |
...lahjatavaroita ja koristeita... |
![]() |
...ja tietysti kukkia ja puutarhatarvikkeita. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti