sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Helteinen SiivouspäiväEilen vietettiin taas valtakunnallista Siivouspäivää ja tällä(kin) kertaa lämpimässä, jopa helteisessä säässä. Tempaistiin kolmannen kerran naapurin kanssa löytöeläinkodin hyväksi eli pystytimme pihakirppiksen ja pop-up kahvilan. Kahvilan antimet tarjosi kolmas henkilö, joka oli leiponut ihanaa rahkapullaa, vadelmamuffinsseja, korvapuusteja, mokkaruutuja ja maustekakkua ja toi ystävällisesti kaikki herkut paikalle. Oli gluteenitonta, laktoositonta, munatonta jne. mutta kauppa ei vaan käynyt kahvilan puolella. Oli liian kuuma, oli juuri syöty tai juotu kahvia tai oltiin menossa syömään, oli dieettiä tai oli omaat eväät mukana jne. Sääli, harvemmin näitä tilaisuuksia järjestetään pienellä paikkakunnalla ja leivonnaisia olisi voinut ostaa myös kotiin. Markkinoinnin ja valmistelujen eteen oli nähty paljon vaivaa.

Kirppistavaraa meni jonkun verran, mutta osa asiakkaista vietti eilen ”Älä osta mitään”-päivää. Siivouspäivän Facebook -sivuilla näytti olevan myös kommentteja siitä, ettei kauppa käynyt odotetulla tavalla. Toisaalta täällä Helsingissä saattoi olla ylitarjontaa  koska rekisteröityjä myyntipisteitä oli parisentuhatta.  Mutta jatkamme varojen keräämistä löytöeläinten puolesta kesän aikana muulla tavalla. Suunnittelemme retkeä kesätorille, siellä on yleensä hyvä tunnelma ja ostohalukkaita asiakkaita.

Muuten viikonloppu ei mennyt omalta osaltani suunnitelmien mukaan. Niksautin selkäni viime torstaina ja se on vaivannut koko viikonlopun. Eilinen kirpputoritempaus ei tehnyt hyvää ja jouduin jättämään tämän päivän golfkisan väliin. Liiallinen istuminen on varmaan syynä tähän vaivaan. Huomenna pitää hakea apua, akupunktio on toiminut ennenkin.

Värikkäitä maljakoita kesän kukkia varten.

Myynnissä oli kesälukemista , suomalaista designia,
lemmikkitarvikkeita, kodin pikkuesineitä,
lasten vaatteita, aikuisten kenkiä ja laukkuja jne.

Puuenkeli ja kirjoja.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...