maanantai 26. toukokuuta 2014

SelkäkuntoutustaKun selkäkipu oli vaivannut jo neljä päivää, varasin ajan Selkä Centeriin. Tämä on minulle tuttu paikka, olen hakenut apua täältä muutaman kerran aiemmin akuutteihin selkäongelmiin. Henkilökunta on osaavaa ja täältä saa mm. fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, naprapatiaa, lymfahoitoa, mobilisaatio- ja manipulaatiohoitoja ja akupunktiota. Selkä oli tänään jo vähän paremmassa kunnossa, mutta ristiselän lihakset olivat jumissa ja selkärangassa oli lukkoja. Tehokkaan käsittelyn jälkeen olo helpottui ja kipu on lievittynyt.  

Ongelmien taustalla on luultavasti liiallinen istuminen. Kun innostun työnteosta ja erityisesti kirjoittamisesta, työpöydän äärellä saattaa vierähtää monta tuntia ilman taukoa. Mutta nyt yritän parantaa tapojani ja venytellä kerran tunnissa. Hieronnassa aion myös käydä säännöllisesti ja liikkua entistä enemmän päivän aikana. Liikkumattomuuden vaaroista voit lukea lisää tästä artikkelista.

Tämä oli ehkä viimeinen helteinen päivä vähän aikaan. Huomiseksi on ennustettu vesisadetta ja + 7 astetta. Vaikea uskoa. Kävin ottamassa kuvia sireeneista ja minulle tuntemattomista valkoisista pensaskukista. Kyllä  kevät on ihanaa aikaa.

Sireeni on lempikukkani. Nyt pitää nauttia.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...