sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nopea ja raikas vihersmoothieNyt on vihersmoothien teko helppoa. Superfoodia markkinoiva Puhdistamo on tuonut markkinoille kolme smoothiesekoitusta. Vihersmoothiesekoituksessa on seitsemän maailman ravinnerikkaimpiin kuuluvien kasvien kuivattuja jauheita, sekä kasvimehujauheita. Smoothien raaka-aineet ovat: vehnänoras, ohranoras, spirulina, chlorella, sinimailanen, lehtikaali ja hamppu. Pohjaksi on valittu ravinnerikas hamppuproteiini sekä kuitupitoinen psyllium. Mukana on myös keskipitkiä kookoksen rasvahappoja sekä E-vitamiinipitoinen riisinlesejauhe. Sekoitukseen ei ole lisätty makeutusaineita ja se on gluteeniton.

Smoothie ohje, 1 annos:  

1 rkl Puhdistamon vihersmoothiejauhetta
2,5-3 dl haluamaasi nestettä (vesi sopii hyvin)
½-1 banaani (tai kiivihedelmä tai ½ avokado)
nippu valitsemiasi vihreitä (tammenlehtisalaattia, pinaattia tms.)


 Pyöräytä tehosekoittimessa ja raikkaan ravitseva, herkullinen vihersmoothie on valmis! Voit lisätä halutessasi jäämurskaa.

Vihersmoothie sisältää proteiinia, antioksidantteja, kookosöljyn keskipitkiä rasvahappoja sekä tocoa (riisinlesejauhetta). Maku on pehmeä ja juoma maistuu sekä aamulla, lounaalla että välipalana. Voit sekoittaa juoman valmiiksi aamulla ja viedä mukaan työpaikalle.

Vihersmoothiesekoitusta voi tilata netistä: Hyvinvoinnin.fi Suomen suurin terveystuotteiden verkkokauppa!


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...