Uunissa paistettu pihvitomaatti on nopea ja maistuva
lisuke, alkuruoka tai iltapala. Täytteenä voit käyttää vaikka jauhelihaa,
riisiä, juustoa ja yrttejä. Käytin täytteenä juustoa, josta saa hyödyllistä proteiinia.
2 pihvitomaattia
1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
kevyt tuorejuustoa
pieni pala vuohenjuustoa
pippuria
tuoretta tai kuivattua timjamia tai rosmariinia
1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
kevyt tuorejuustoa
pieni pala vuohenjuustoa
pippuria
tuoretta tai kuivattua timjamia tai rosmariinia
Huuhtele tomaatit ja leikkaa hatut pois. Koverra pikkulusikalla
tomaattien sisus kulhoon. Lisää ruokaöljyä, juusto ja mausteet ja sekoita
yhteen. Lusikoi täyte tomaattikuppeihin. Kypsennä 200 asteessa n. 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti