torstai 16. lokakuuta 2014

Juustolla täytetyt pihvitomaatit



Uunissa paistettu pihvitomaatti on nopea ja maistuva lisuke, alkuruoka tai iltapala. Täytteenä voit käyttää vaikka jauhelihaa, riisiä, juustoa ja yrttejä. Käytin täytteenä juustoa, josta saa hyödyllistä proteiinia. 
2 pihvitomaattia
1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
kevyt tuorejuustoa
pieni pala vuohenjuustoa
pippuria
tuoretta tai kuivattua timjamia tai rosmariinia
Huuhtele tomaatit ja leikkaa hatut pois. Koverra pikkulusikalla tomaattien sisus kulhoon. Lisää ruokaöljyä, juusto ja mausteet ja sekoita yhteen. Lusikoi täyte tomaattikuppeihin. Kypsennä 200 asteessa n. 25-30 minuuttia.

 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...