Yllätyin
positiivisesti kun löysin lehtikaalia lähimarketista. Lehtikaali on tähän asti
ollut meillä harvinainen herkku, mutta nyt tämän ravinnerikkaan kasvin käyttö
on yleistynyt. Lehtikaalia voi käyttää mm. smoothiessa, salaateissa ja
keitoissa. Lehtikaali on kuitupitoista ja se sisältää lisäksi C-vitamiinia,
karoteenia, kalsiumia, valkuaisaineita ja rautaa. Kaalista käytetään sen
tummanvihreät ja kiharareunaiset lehdet.
Vihersmoothien ohje:
Vihersmoothien ohje:
2 dl
lehtikaalia
1 banaani
½ omena
1 rkl siemeniä (kurpitsa, auringonkukka)
tuoretta minttua tai sitruunamelissa
2-3 dl vettä
Hienonna ensin vihannekset, siemenet ja hedelmät tehosekoittimessa ja lisää sen jälkeen vesi, kunnes seos on sopivan paksua.
1 banaani
½ omena
1 rkl siemeniä (kurpitsa, auringonkukka)
tuoretta minttua tai sitruunamelissa
2-3 dl vettä
Hienonna ensin vihannekset, siemenet ja hedelmät tehosekoittimessa ja lisää sen jälkeen vesi, kunnes seos on sopivan paksua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti