sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tyhjä viikonloppu?
Minulla on pitkästä aikaa ihan ohjelmavapaa viikonloppu. Jouduin jättämään golfin ja jumpatkin väliin selkäongelmien takia, ja se ei tunnu kivalta. Kun on tottunut liikkumaan, huomaa jo parin lepopäivän jälkeen outoja oireita kehossa ja mielessä, levottomuutta ja kärsimättömyyttä. Mutta tiedän jo kokemuksesta, että välilevyongelmat tulevat ja menevät ja niihin pitää tottua.

Kävely tekee kuitenkin hyvää ja eilen tein pitkän lenkin ja nautin upeasta syyskelistä. Taisi olla viimeinen kunnon ruskapäivä. Kävin Fokuksen hattunäyttelyssä, josta kirjoitin jo aiemmin. Piipahdin myös kirjastossa ja lainasin ensimmäistä kertaa Matti Remeksen kirjan. Vaikka luen paljon dekkareita, en ole aiemmin jostakin syystä tutustunut Remeksen tuotantoon. Viime keväänä näin Remeksen eräässä kirjatapahtumassa, jossa hän kertoi kirjoistaan ja elämästään Hangossa. Kirjojen tapahtumat sijoittuvat nimittäin Hankoon, ja olen jo päässyt hyvään vauhtiin kirjan kanssa, jonka nimi on Tappava tuliainen.

Kirjaston jälkeen suuntasin Sineraarian kirpputorille, jossa minulla oli viime kesänä myyntipöytä. Tarkoitus ei ollut ostaa mitään, mutta mukaan tarttui pari pientä lautasta Kathie Winklen Mexico-mallistosta. Minulla on ennestään kolme Winklen retrotyylistä ruokalautasta ja pienen pohdinnan jälkeen päätin, että lautaisia voisi hankkia lisää. Kathie Winklen 60-70-luvun tyyli miellyttää minua ja värikkäitä lautasia voi sekoittaa, kuten tässä blogissa ehdotetaan.  Kirppiksen jälkeen kävin vielä torilla ja kahvilassa sekä parissa kaupassa. Iltapäivään kuului haravointia ja muita pihatöitä sekä puolukkapiirakan leipominen. Ehdin jopa päivittää blogia ja lukea kirjaa. Ennestään tyhjä päivä täyttyi kivoilla arkiaskareilla. Tänään kotoilu jatkuu.

Marttojen hattunäyttelystä.

Kirpputorilöytö, 2 euroa kahdesta retrolautasesta.

Uusi keräilykohde: Kathie Winklen retrolautaset.

Kahvitauolla. Gluteeniton sämpylä ja kahvi  vain 3,50 euroa.
Hesarissa ajankohtainen juttu: 23 vihjettä pihan syystöihin.

Haravoinnin jälkeen.

Callunat istutettu.

Puolukka-rahkapiirakka. Lisäsin vielä mansikoita.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...