Tänään on taas
vietetty iloista Ravintolapäivää, koko kansan ruokakarnevaalia.
Piipahdin Fiskarsissa MokkoKaffen pop up kahvilassa, joka tällä kertaa tarjosi sekä keittoa, ruisleipää että ihania suussa sulavia kakkuja. Ja myös gluteenittomia herkkuja, kiitokset siitä! Oli tiramisua, suklaa-chilikakkua ja taateli-avokado raakakakkua ja paljon muuta. Hyvältä näytti ja maistui.
Piipahdin Fiskarsissa MokkoKaffen pop up kahvilassa, joka tällä kertaa tarjosi sekä keittoa, ruisleipää että ihania suussa sulavia kakkuja. Ja myös gluteenittomia herkkuja, kiitokset siitä! Oli tiramisua, suklaa-chilikakkua ja taateli-avokado raakakakkua ja paljon muuta. Hyvältä näytti ja maistui.
Ravintolapäivä
on Suomen parhaimpia innovaatioita ja toivon, että päivä saa jatkua kuten
tähänkin asti. Nyt ravintola-ala on huolissaan siitä, että pop-up ravintolat
vievät asiakkaat ja ymmärrän tavallaan tämän. Toisaalta Ravintolapäivää vietetään
vain neljä kertaa vuodessa. Ehdotus on, että Ravintolapäivä vietettäisiin aina
sunnuntaisin, jolloin useat ravintolat ja kahvilat ovat joka tapauksessa kiinni.
Toivottavasti viranomaiset eivät kuitenkaan kiellä koko Ravintolapäivää, se
olisi todella sääli. Tarvitsemme näinä synkkinä aikoina tapahtumia, jolloin voi
poiketa hieman tutuista kaavoista ja käyttää luovuutta. Eikä kukaan kiellä perinteisiä ravintoloita tai kahviloita osallistumaan tempaukseen jollakin tavalla. Näistä yhden päivän ravintoloista olisi paljon opittavaa. Pop up-paikoissa huomioidaan esimerkiksi paljon paremmin erilaiset erityisruokavaliot.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti