perjantai 19. joulukuuta 2014

Wellnessbaari BeGoodTänään aloitin päiväni Helsingin keskustan Citycenterin BeGood wellnessbaarissa. Paikka oli minulle uusi tuttavuus, kuten koko Citycenter. Citycenter on Makkaratalon uuden kauppakeskuksen nimi ja rakennus sijaitsee Rautatieasemaa vastapäätä. Hyvin keskeisellä paikalla siis, mutta yleensä tästä kiiruhdetaan vain läpi pysähtymättä. Kannattaa tutustua tarjontaan ja K1-kerroksen Suomen ensimmäiseen wellnessbaariin. Jos itse joskus perustaisin kahvilan tai baarin, haluaisin tarjota juuri näitä tuotteita: smoothieita, vastapuristettuja mehuja, lounaita, raakakakkuja, välipaloja ja luomukahvia ja –kaakaota.

Listalta löytyy houkuttelevia juomia kuten Anti-Stress Smoothie, Anti-Aging Smoothie ja Immune System Boosting Smoothie. Juuri näin – mehän haluamme olla energisiä, nuoria tai ainakin nuorekkaita ja terveitä. Hyvä että joku on keksinyt siirtämään nämä asiat myös kahvilamaailmaan. Otin Chaga-smoothien eli pakurikääpäjuoman, joka oli raikas ja hyvänmakuinen. Kahvilassa voi pitää pieniä palavereja ja arkisin ovet aukeavat jo klo 7.30. Kiva uusi kohtaamispaikka, jossa varmasti käyn myös jatkossa.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikkesin Galleria Karaijaan ohimennen ja paikka yllätti minut. Taidetta, ilahduttavia lahja-, ja käyttöesineitä ja luontevaa palvelua. Mukaan tarttui taidesukkahousut (upeat) ja pari ihanaa muistiinpanokirjaa (toinen lahjaksi)... Monta muuta tavaraa jäi vielä odottamaan minua. Jos joku ei vielä tiedä että Inkoossa on muutakin kuin satama niin tervemenoa tutustumaan!

Seuraavana vuorossa Wellnessbaari BeGood ja ensi vuonna Loviisa.

Hyvä että löydän itseäni kiinnostavat vinkit tältä sivulta :)

Terkuin
Leila Irmeli

Food and feeling kirjoitti...

Kiitos palautteesta Leila Irmeli!

Ihana kuulla että tykkäsit Inkoon Galleria Karaijasta. Jos ei täältä löydä lahjoja muille ja itselleen, niin ei sitten mistään.

Ympärillä on paljon hienoja paikkoja ja elämyksiä, kunhan uskaltaa poiketa tutusta reitistä :-) Kiva että blogista on hyötyä.
t. Mona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...