perjantai 6. maaliskuuta 2015

Hanko valmistautuu kesäänKävin tänään Hangossa asioilla ja ehdin käydä nopeasti kirjastossa, jossa on esillä valokuvaaja Caj Bremerin tuoreita luontokuvia. Kuvat olivat tunnelmallisia, niissä oli taikaa, huikeita väreitä ja eri vuodenaikojen sävyjä. Piipahdin myös Hangon turistitoimistossa, josta nappasin mukaan tämän vuoden tuoreet matkailuesitteet. Teemalla Minun Hankoni annetaan parhaita vinkkejä vierailijoille: Tapahtumia, shoppailua, luontoelämyksiä, risteilyjä ja tietysti ruokailua. Miten paljon mahtuukaan pieneen kaupunkiin.  Löysin myös pienen Arkkitehtuurikävely-esitteen, jossa esitellään kaupungin ainutlaatuisia rakennuksia. Mukana on tuttuja kohteita kuten vesitorni, HSF, Casino ja kirkko mutta myös monelle ehkä tuntemattomampia rakennuksia. 
Hangossa kannattaa muuten käydä muulloinkin kuin kesällä. Täällä on yllättävän paljon tekemistä myös talvella, varsinkin viikonloppuisin.  Ja etelässä kun ollaan, Hangon golfkenttä avattiin jo viikko sitten. Mutta viimeistään kesällä kannattaa suunnata tähän Suomen eteläisimpään kärkeen. Itse odotan innolla ainakin kesätoreja, terasseja ja uutta retkeä Tulliniemen luontopolulle. Kannattaa tutustua Hangon matkailusivuihin
Lisää Hanko-juttuja löytyy tästä: Valokuvauskurssilla talvisessa pikkukaupungissa Kamerani rakastaa HankoaAurinkoinen kesäpäivä Hangossa, Tulliniemen luontopolku vie Suomen eteläisimpään kärkeen. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...