tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäistunnelmia Fiskarsissa




Kävin eilen Fiskarsissa hakemassa pääsiäistunnelmaa Länsi-Uudenmaan suklaataivaasta eli Petris Chocolate Roomista.  Petris Chocolate on korkealaatuiseen kotimaiseen käsityöhön uskova perheyritys, joka osallistui hiljattain Suomen paras leipomo-ohjelmaan.  Petri apujoukkoineen selviytyi Raaseporin jaksossa hienosti voittajaksi ja pääsi semifinaaliin. Suklaa on, kuten yrityksen nimikin kertoo, päätuote ja tarjolla on suklaata eri muodoissa: kakkuja, leivonnaisia, praliineja, macaroneja ja suklaalevyjä. Jokaiselle sesongille löytyy aina omat herkkunsa ja pääsiäisenä esillä olivat tietysti puput ja tiput. Kaikki kakut ovat gluteenittomia ja vähälaktoosisia.

Yrityksen tehdas on muuttanut Porvooseen, mutta onneksi kahvila jää ainakin toistaiseksi Fiskarsiin. Täällä voi myös tutustua suklaan makeaan maailmaan osallistumalla suklaatastingiin. Suklaaystävien unelmalahja, jossa maistellaan kattava määrä toinen toistaan herkullisimpia suklaita. En ole mikään suklaan suurkuluttaja, mutta suklaan historia ja valmistusprosessi kiinnostavat, joten suklaatasting voisi olla kiva tapahtuma. Ja onhan suklaa, varsinkin laadukas tumma suklaa, terveellistä.
Lisätietoja Länsi-Uudenmaan helmistä löytyy linkistä: VisitSouthCoastFinland.fi

Fiskarsin ruukkikylä toisena pääsiäispäivänä.

Tämä ovi johtaa suklaan ystävien
mekkaan.

Praliineja joka makuun. Suosituimmat olivat jo loppuneet.

7 kiloa painava suklaakana komeili tiskillä pupujen ympäröimänä.

Päivän valinta: tummasuklaa-mascarpone. Ilmava, kaunis
ja herkullinen. Kullattu koristelastu kruunaa kakkupalan
.

Kahvilan sisustus on rento ja kodikas.

Minimuotti.

Maalaisunelmia - niitä Fiskars tarjoaa.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...